Privacybeleid

CONTACTEER ONS

PRIVACYBELEID

Wij beschermen jouw privégegevens. Jouw informatie wordt veilig en wel in onze database opgeslagen in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Als je meer wilt weten over de manier waarop we omgaan met privé-informatie, kan je ons bijgewerkte beleid inzake persoonlijke gegevens hier lezen.

Beleid inzake persoonlijke gegevens
Tikko Aps streeft er uiteraard naar om het hoogste niveau van gegevensbeveiliging te handhaven met betrekking tot ticketkopers, klanten, sprekers en collega's - en natuurlijk ook met betrekking tot privé-informatie. Als organisator en ticketsite van events is Tikko Aps (hierna te noemen Liveby) de verantwoordelijke voor de gegevens die op Liveby worden ingevoerd of anderszins bij Tikko worden ingediend.

Liveby behandelt alle privé-informatie conform de huidige wetgeving en de EU-regels (GDPR) met betrekking tot de behandeling van privé-informatie. Deze EU-regels zijn in Nederland vastgezet in de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG) en de UAVG.
Wanneer je tickets koopt voor een event bij Liveby en privé-informatie doorgeeft, geef je ook jouw toestemming aan Liveby om deze privé-informatie te verwerken. We slaan klantgegevens SSL-gecodeerd op, zodat alleen toegang tot de gegevens kan worden verkregen met behulp van een login en wachtwoord. In geval van belangrijke wijzigingen in ons privacybeleid zullen wij je daarover informeren. Indien nodig zullen wij ook jouw acceptatie vragen met betrekking tot de wijzigingen.

Hoe verzamelt Liveby privé-informatie en welke privé-informatie verzamelt Liveby?

Liveby ontvangt privé-informatie:

 • Wanneer je ervoor kiest een ticket of tickets te kopen voor een lezing, een cursus of een ander event bij Liveby
 • ​Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, op Liveby.nl of op een van onze events
 • Als we je hebben gebeld en jouw toestemming hebben ontvangen om per e-mail contact met je op te nemen
 • Via browser-cookies zoals de meeste andere websites

Liveby verzamelt doorgaans de volgende soorten privé-informatie:

 • Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en regio
 • Aankoopgeschiedenis - voor welke events heb je kaartjes gekocht

Het verzamelen en verwerken van privé-informatie zal altijd in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Gegevens worden alleen bewaard zolang dit wettelijk toegestaan is. We zullen geen privé-informatie zoals naam en e-mail, enz. doorgeven tenzij we daarvoor jouw toestemming hebben. We gebruiken alleen gegevensverwerkingsdiensten binnen de EU of landen die voldoende gegevensbescherming kunnen bieden. We hebben GEEN toegang tot jouw creditcardgegevens en registreren die NIET.

Waarvoor gebruikt Liveby de gegevens?

Liveby gebruikt de gegevens doorgaans:

 • Om jouw ticketaankoop of reservering te verwerken
 • Om via e-mail contact met je op te nemen met praktische informatie voorafgaand aan events waarvoor je tickets hebt gekocht
 • Om contact met je op te nemen met nieuws- en tariefcodes via de nieuwsbrief als je je daarvoor hebt aangemeld (zie het gedeelte over de nieuwsbrief)
 • Om de Liveby-service te verbeteren en verder te ontwikkelen
 • Om onze communicatie en marketing aan te passen
 • Om jouw gebruikersgewoonten en re-marketing te analyseren
 • Voor het beheer van jouw Liveby-relaties
 • Vanwege wettelijke verplichtingen

Als je ons jouw telefoonnummer geeft, kunnen we je per sms contacteren of je bellen in geval van last-minute annuleringen van events of om je relevante informatie over jouw aankoop te geven. Deze informatie zal nooit worden gebruikt voor marketing- of verkoopdoeleinden of andere irrelevante verzoeken.

Met wie delen we jouw persoonlijke gegevens en waarom?

Met onze externe services (ook wel dataverwerkingsservices genoemd) die de IT-infrastructuur van onze systemen verzorgen. Dit is vrij gebruikelijk en wordt natuurlijk ook gedaan conform de geldende relevante wetgeving.

In sommige gevallen delen we jouw informatie met de eventpartners van wie je tickets voor events koopt. Dit kan voor hen nodig zijn om het event te organiseren of om je relevante informatie te verstrekken, voorafgaand aan het event. We vermelden altijd de naam van de organisator van het event bij jouw contacten met ons.

Over Liveby nieuwsbrieven

De Liveby-nieuwsbrief biedt je relevante informatie en aanbiedingen met betrekking tot lezingen, cursussen en andere events. De inhoud in onze e-mails wordt gericht verstuurd, zodat de informatie en de aanbiedingen die je van ons ontvangt zo relevant mogelijk voor je zijn, op basis van de regio waar je woont. Je kunt er altijd voor kiezen om je af te melden voor onze nieuwsbrief via de afmeldfunctie onderaan de e-mails die we je sturen. Let op: als je je afmeldt voor de nieuwsbrief, is dit permanent. Je ontvangt dan niet langer speciale nieuwsbrief-tariefcodes, campagneaanbiedingen of informatie over nieuwe Liveby-events. Alle nieuwsbriefabonnementen, ook tijdens onze events, worden op tijd en plaats geregistreerd en behandeld volgens de huidige wetgeving.

Een klacht indienen

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je bepaalde rechten:

 • Je hebt het recht om te weten welke privé-informatie Liveby over je opslaat
 • Je hebt het recht om de privégegevens die Liveby van jou heeft geregistreerd, te laten corrigeren en bijwerken
 • Je hebt het recht om de privé-informatie die Liveby van jou heeft geregistreerd, te laten verwijderen. Als je jouw privégegevens wilt laten verwijderen, verwijdert Liveby alle informatie, met uitzondering van de gegevens die Liveby wettelijk verplicht is om op te slaan.

Door schriftelijk contact op te nemen met Liveby kan je vragen om een lijst met jouw privé-informatie, kan je jouw privé-informatie laten bijwerken, klachten indienen of vragen om de informatie te laten verwijderen. Je moet een handtekening, jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres vermelden. Je kunt ook contact opnemen met Liveby als je denkt dat jouw privégegevens niet conform wetgeving of illegaal worden gebruikt. We zullen daar direct nota van nemen.

Je moet jouw verzoek sturen naar:

LiveBy Nederland
Stadsplateau 7
3521 AZ  Utrecht
Nederland
e-mail: contact@liveby.nl

Binnen een maand na ontvangst van jouw verzoek om een lijst met privégegevens, stuurt Liveby je die toe op jouw postadres. Bij verzoeken met betrekking tot wijzigingen of verwijdering van jouw privégegevens onderzoekt Liveby of aan de voorwaarden wordt voldaan en voert vervolgens de wijzigingen of verwijdering zo snel mogelijk uit. We zijn niet altijd verplicht om jouw verzoek te accepteren. Als dit het geval is, zullen we je natuurlijk de reden ervan uitleggen.

Bijgewerkt Augustus 2020

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang een persoonlijke nieuwsbrief met alle evenementen die aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren.

 

LiveBy Nederland - Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht | KVK: 64976599 - contact@liveby.nl