Voorwaarden en condities

CONTACTEER ONS

 

LiveBy VOORWAARDEN

LiveBy handelt de ticketverkoop uitsluitend af tussen klanten die tickets kopen en de daadwerkelijke organisatoren.

Tickets kunnen na aankoop niet meer worden gewijzigd, aangepast of geruild.

LiveBy Nederland accepteert betaling met Visa Card, MasterCard,, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express. Jouw kaartinformatie wordt rechtstreeks naar PBS verzonden en LiveBy slaat deze informatie niet op.

Gekochte tickets worden geleverd als elektronische tickets naar het e-mailadres dat je opgeeft bij het bestellen. Houd er rekening mee dat je de tickets zelf moet afdrukken of ze moet laten zien met een functionerende telefoon die je meeneemt naar het desbetreffende event. Je ontvangt direct na jouw aankoop een ontvangstbewijs per e-mail. Als je na aankoop je ticket niet ontvangt moet je contact opnemen met LiveBy.


Alle prijzen zijn doorgaans inclusief btw en andere belastingen. Behalve wanneer wordt vermeld ex. BTW.

Verloren tickets worden niet terugbetaald.

Tickets worden alleen terugbetaald in geval van annulering.

LiveBy-vergoedingen worden niet terugbetaald.

LiveBy kan door klanten niet verantwoordelijk worden gehouden voor faillissement van de organisator, annuleringen van events, andersoortige opschortingen van betaling of klachten. In de gevallen wanneer LiveBy als ticketbemiddelaar dienst doet, in deze gevallen kan LiveBy niet aansprakelijk worden gesteld voor restituties in geval van annulering, faillissement, enz. Al dergelijke klachten moeten worden gericht aan de organisator. 

LiveBy is niet verantwoordelijk voor problemen veroorzaakt door het kopiëren of doorverkopen van tickets.

Volgens de Consumer Contract Act '17 (2) en '9 (2) nr. 2a vallen gekochte tickets niet onder het annuleringsrecht. Ticket-, creditcard- of administratiekosten worden niet terugbetaald.

Alleen van toepassing op cursussen - tickets annuleren: Inschrijvingen voor cursussen kunnen tot zes weken voorafgaand aan het event kosteloos worden geannuleerd. Als je na deze periode annuleert, worden echter 100% annuleringskosten in rekening gebracht. Annulering dient schriftelijk te geschieden en te worden gemaild naar contakt@liveby.nl. Niet verschijnen op een geboekte cursus zal, ongeacht de reden, niet resulteren in een terugbetaling en het volledige bedrag zal worden ingehouden. Let op: Je kunt jouw reservering - tot de datum van de cursus - gratis doorgeven aan een collega. Vergeet niet om contact met ons op te nemen met de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer.

Over het algemeen geeft LiveBy geen persoonlijke gegevens of andere dergelijke informatie door via deze website aan externe instellingen of bedrijven.

LiveBy behoudt zich echter het recht voor om naam, telefoonnummer en e-mail door te geven aan de organisator van het event waarvoor je een ticket hebt gekocht. Persoonlijke gegevens worden gebruikt zodat de organisator je het/de gekochte ticket/tickets kan sturen en contact met je kan opnemen in geval van annulering, uitstel, enz.

De gegevens die LiveBy.nl registreert vallen onder de EU-wet GDPR of in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Nederlandse Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (UAVG). LiveBy.nl leeft de AVG- en UAVG-wet strikt na welke wordt gehandhaafd in Nederland door De Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie betreft de AVG vindt u op autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Tenzij in het geval van schriftelijke toestemming zijn opnames, bij alle LiveBy-events, volledig verboden. Verder is het journalisten en media verboden rechtstreeks naar artiesten of sprekers te verwijzen.

LiveBy is niet aansprakelijk voor fouten en vergissingen met betrekking tot prijzen en beschrijvingen.

Voorwaarden met betrekking tot ziekte (bij het afsluiten van een annuleringsverzekering)
De klant moet uiterlijk om 12.00 uur op de datum van het event contact opnemen met LiveBy. LiveBy kan om geldige documentatie vragen, zoals medische rapporten en ondertekende documenten.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang een persoonlijke nieuwsbrief met alle evenementen die aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren.

 

LiveBy Nederland - Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht | KVK: 64976599 - contact@liveby.nl