Over Liveby

CONTACTEER ONS

Zie de wereld met andere ogen!

LiveBy is de competente en ervaren organisator van lezingen in Nederland en Noord Europa. Samen met onze (internationale) sprekers nodigen wij u uit voor spannende en informatieve lezingen, theatercolleges en theatershows. Wat al onze evenementen gemeen hebben is dat ze u de mogelijkheid bieden om de wereld met andere ogen te bekijken, geraakt te worden en in beweging gebracht te worden.

Onze sprekers zijn bekende, intrigerende en fascinerende persoonlijkheden die u zullen aanmoedigen om na te denken over actuele onderwerpen, zorgen voor discussie en bovenal u een avond vol entertainment op hoog niveau bieden. 

Met onze evenementen willen we u een speciale ervaring geven. Daarom stellen we hoge eisen aan onszelf en besteden we aandacht aan een aangename, comfortabele sfeer in kwalitatief hoogstaande zalen. Onze partner, het sprekersbureau Athenas ondersteunt ons ook ( http://www.athenas.nl ) op het vlak van interessante sprekers. Als extra service zullen er medewerkers beschikbaar zijn om u te helpen tijdens de evenementen op de locatie zelf.

Met Tikko ( www.tikko.dk ) hebben we onze oorsprong in Denemarken. Verdere kantoren zijn in Noorwegen, Zweden en Duitsland. Al jaren organiseren we honderden evenementen in deze landen.

Wij geloven in de voordelen voor u als gast om informatie, tickets en service op één plek aangeboden te krijgen. Op onze website  http://www.liveby.nl/  vindt u meer informatie over alle evenementen. Met slechts enkele handelingen koopt u uw tickets voor het gewenste evenement. 

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op onze evenementen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang een persoonlijke nieuwsbrief met alle evenementen die aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren.

 

LiveBy Nederland - Stadsplateau 7, 3521 AZ Utrecht | KVK: 64976599 - contact@liveby.nl